clubaankondiging
ma. 22 juli 2019
start v.h.
ZOMERTOERNOOI
zo. 28 juli 2019
PROMOTIEZONDAG
op het marktplein v. Bilzen
ma. 2 september 2019
CLUBFEEST   -   BBQ
parochiezaal van Merem
LIDMAATSCHAP   2019 - 2020
BCB = 15 Euro
VBL = 21 / 26 / 36 Euro
GEEN BRIDGE
op vrijdagavond
28 februari 2020
Bridge in de Piering
vrijdagavond
7 feb.
Handicaptoernooi
ma. 27 januari
vr. 31 januari
Viertallentoernooi
ma. 18 november 2019
max. 8 tafels
Mini-marathon
za. 4 april 2020
meer info
Bridgeweekend Valkenburg
vr. 28.02 - zo. 01.03.2020
meer info
Tweede Bilzerse Bridge Kroegendrive
za. 16.05.2020
meer info
wees snel: nog één paar ...


Alle bridgedrives zijn omwille van
de maatregelen rond het coronavirus opgeschort !

 

25 maart 2017 - tweede geslaagde marathon

Zaterdag 25 maart organiseerde BridgeClub Bilzen haar tweede mini-marathon.  We mogen spreken van een geslaagd bridgetoernooi voor de 20 enthousiaste paren. Bilzen werkt uitstekend samen met de omliggende bridgeclubs. Paren uit Genk, Sint-Truiden, Tongeren en natuurlijk ook van Bilzen boden zich vanaf 9u.30 aan, om van start te gaan om 10u. Het zonnetje scheen buiten en dat maakte ons allen nog heviger.  Onze jonge en immer goedlachse voorzitster Maja heeft het uitzonderlijk talent alle bridgespelers op een gastvrije manier te ontvangen.  Er werden ook allerlei versnaperingen aangeboden aan de deelnemers: 's morgens koffiekoeken en 's avonds Limburgse taart.  Rudi - onze computerspecialist - wist gelukkig genoeg alle bewegingen van wisselen van tafels  en doorschuiven van de bordjes in goeie banen te leiden.  Alles verliep vlekkeloos.
Na de eerste ronde werd de rangschikking aangevoerd door het zeer sterk spelende  Bilzers paar "Aphrodite & Leon", met meer dan 64%.  Chapeau voor het altijd sympathieke koppel.

Heeft het lekkere eten tijdens de middagpauze hen parten gespeeld?  Zoals in de wielerwedstrijd hebben zij iets te vroeg de kop genomen en werden zij in de tweede wedstrijd voorbijgestoken door het zeer goed op elkaar ingespeelde koppel uit Sint-Truiden "Kathleen & Eddy".  Zij hebben de sprint afgewacht en iedereen voorbijgestoken.  Proficiat Kathleen en Eddy.  Bilzenaren die meegaan naar Knokke in september rekenen op revanche. Een dikke pluim valt er nog te vermelden voor Ivo en Karin die op de tweede plaats eindigden.  Zij wisten zich de ganse dag van voor te handhaven. Het verdienstelijk gemiddelde kwam toe aan Henri en Danny (Genk).

Wie hielden de eer van Bilzen hoog?  Natuurlijk Leon en Aphrodite met een 3de plaats, maar Maryse en Judith verdienen eveneens een vermelding met hun 5de stek en 2de Bilzers koppel. Nog een laatste kleine bemerking: De deelnemers hebben de eerste keer in hun leven ondergetekende zien werken na het tornooi, en dat nog wel bij het opruimen!
(verslag Fons C. - foto's Rudi & Jos Th.)
 

Bekijk ook:
het digitaal artikel van de tweede bridgemarathon in de buurtkrant van HBVL!