clubaankondiging
Tweede Bilzerse Bridge Kroegendrive
za. 16.05.2020
meer info
wees snel: nog één paar ...

Alle bridgedrives zijn omwille van
de maatregelen rond het coronavirus opgeschort !

29 augustus 2016 - BBQ

Maandag 29 augustus was het dan zo ver! Om kwart na twee klokslag, startte de laatste clubnamiddag van het Zomertoernooi 2016. Wie nog een slecht resultaat moest wegmoffelen, kon dat vandaag alsnog. De opstelling van de 7 tafels was anders, zelfs een deel van het binnenterras van het cafétaria werd gebruikt. Naarmate de namiddag vorderde kon iedereen de binnengewaaide rook van het pas ontstoken BBQ-stel opsnuiven. De clubnamiddag was ook nu weer snel voorbij, en er moest buiten de uitslagen van het toernooi, nu ook een einduitslag van het Zomertoernooi berekend worden.
En dan de prijzen. De eerste plaats was voor het paar Fons Caubergh en Jos Nelissen, gevolgd door het paar Margriet Hardy en Jos Nyst. Tot slot ging de prijs voor de meest middelmatige speler naar Rudi Slechten. Maja deelde alle prijzen uit aan de gelukkige winnaars onder luid applaus van elkeen.
Om 18u. waren alle genodigden aanwezig, en konden we starten met een glaasje aperitief, waarna iedereen een plaatsje zocht aan de tafels. Zelfs diegenen, die zich niet hadden ingeschreven (of het vergeten waren zich in te schrijven). De overheerlijke BBQ werd aangevallen. We konden wederom aan de tafels heel wat anekdotes - gebracht door de beste vertellers onder ons - oppikken. Vreugde alom, tot in de laatste uurtjes? Wie weet?

Foto's van de prijsuitreiking en de BBQ:

Heerlijk, niet?