31 augustus - Algemene vergadering

Op maandag 31 augustus na het toernooi werd de algemene vergadering voor alle leden gehouden. Heel wat leden aanhoorden wat de accenten zijn, waar de club zich het komende jaar zich op wil toespitsen. Jos D. lichtte de financiële toestand van de club toe. Rudi Sl. had het dan weer over o.a. de bezoeken aan de beide websites van de club. Jos Tr. deelde o.a. mee dat we gaan viertallen spelen met de club in Tongeren.

Zondagvoormiddag 30 augustus werden in Lommel de Limburgse clubs verwacht voor een onderhoud met de top van de VBL. Rudi Sl. en Jos Tr. waren afgevaardigd voor onze club. Zo was er de belofte van de VBL dat alle clubs een reeks officiële  speelkaarten krijgen toegestuurd tegen eind september. Deze symmetrische wedstrijdkaarten worden vanaf dan ook gebruikt.

Foto's van beide evenementen zijn elders terug te vinden.