Bijzonder bezoek voor Paula Menten

Twee weken geleden kreeg ons clublid Paula Menten, wel een heel bijzonder bezoek aan huis. Niemand minder dan de bisschop van Hasselt belde rond half vier op donderdag 27 april aan haar deur. Wat de bisschop bezielde en waarover hij met Paula wou overleggen, is ons niet geweten, maar het bezoek kaderde in ieder geval in het 4-daagse bezoek van de bisschop aan het dekenaat Bilzen. Paula is nu eenmaal voor de bridgeclub een heel sympathieke vrouw, altijd vriendelijk, goed geluimd en zeker niet verlegen om een humoristische kwinkslag (is dat niet in 't minsters gezaag?)... Met Piet vormde ze nog tot vorig jaar een perfect speelpaar, dat zich uitstekend verstond bij de biedingen. In de club missen we haar warme persoonlijkheid! Mgr. Patrick Hoogmartens zal haar goed opgemonterd hebben! De bisschop kan wel een intelligente persoon zijn, maar zo goed bridgen als Paula zal hij toch nooit kunnen?! Alle bridgeleden van BridgeClub Bilzen wensen haar veel liefs toe en hopen zo snel mogelijk nog eens tegen haar te mogen spelen! En ondergetekende mist natuurlijk ook haar tedere knuffels...
(tekst: Fons Caubergh | foto: Raymond Brauns)