clubaankondiging
Tweede Bilzerse Bridge Kroegendrive
za. 16.05.2020
meer info
wees snel: nog één paar ...

Alle bridgedrives zijn omwille van
de maatregelen rond het coronavirus opgeschort !

Bridgetoernooi Valkenburg

Van vrijdag 28 februari tot zondag 1 maart, waren we samen met onze bridgevrienden uit Sint-Truiden te gast in het mooie Valkenburg aan de Geul, waardat ons bridgetornooi plaatsvondt. Met veel goede moed en enthousiasme kwam iedereen vrijdagnamiddag aan in hotel Schaepkens van St. Fyt. Sommigen met de wagen, de meesten met de bus. Het zonnetje was ook van de partij en nodigde uit om een wandelingetje te doen in de buurt. Na het avondmaal begon onze eerste bridgeavond. Een aantal paren van onze club scoorden al meteen goed. Zaterdag voormiddag stond weer een wandeling op het programma. Sommigen kozen voor een iets langere kastelenroute, de meesten verkenden het stadje onder leiding van gids Leon. In de namiddag kwam een storm de pret bederven, maar 's avonds maakte het tweede bridgemoment veel goed. Met veel zin en overgave ging men van start. Het bieden en spelen wisselden elkaar in een vrij hoog tempo af. Een leuke bridgeavond zat er zo weer op. Zondag voormiddag werden de laatste rondes gespeeld, terwijl de klok iets sneller tikte. Na afloop werd het eindresultaat bekend gemaakt. Tot ieders verrassing eindigde het beginners- en gelegenheidspaar Jean en Leon op de tweede plaats. Een dikke proficiat voor beiden. Wie zei daar ook weer: "goede leermeesters, goede leerlingen". Langs deze weg nog eens bedankt Rudi en Jos voor de goede bridgecursus van de afgelopen maanden. En zo was een geslaagd bridgetornooi op een leuke locatie weer snel voorbij.
tekst: Leon V. | foto: -