Clubfeest !

Stilletjes aan loopt het zomertoernooi naar het einde toe! En we maken ons klaar voor het jaarlijks clubfeest, dat zal plaatsvinden op maandagavond 29 augustus 2016 om 18u.00, waarop alle clubleden en spelers op uitgenodigd zijn. Maar eer het zover is, nog eens alles op een rijtje!

1. Op vrijdagavond 26 augustus 2016 spelen we een individueel toernooi. Dit is editie #2, en ditmaal voor onze beginnende clubleden. Op voorhand inschrijven is VERPLICHT en kan tot maandagavond 22 augustus. Je kan inschrijven via de inschrijvingslink (zie onderaan), of tijdens de clubtoernooien bij één van de bestuursleden. De prijs voor de winnaar wordt uitgereikt tijdens het clubfeest...

2. We zijn halfweg het zomertoernooi! Hoe zit het met de prijzen? Eerste prijs: 2x 30€, tweede prijs: 2x 20€ en een prijs voor "juist boven de 50%": 2x 10€. Als de einduitslag bekend is, worden de prijzen overhandigd door voorzitster Maja tijdens de BBQ.

3. Voor de leden van de club wordt de BBQ gratis aangeboden, samen met 3 jetons voor drankjes. Voor de partners, of niet-leden spelers, vraagt de club een bijdrage van 10€. Om het aantal deelnemers aan het clubfeest op voorhand te kennen, is inschrijven natuurlijk VERPLICHT, ten laatste 22 augustus 's avonds. Inschrijven kan via de module, wat het gemakkelijkst is voor het bestuur. Of het kan ook tijdens de clubtoernooien bij een bestuurslid.