clubaankondiging
Tweede Bilzerse Bridge Kroegendrive
za. 16.05.2020
meer info
wees snel: nog één paar ...

Alle bridgedrives zijn omwille van
de maatregelen rond het coronavirus opgeschort !

Geslaagd zomertoernooi & BBQ

Op maandag 20 juli in de namiddag werd de laatste bridgenamiddag gespeeld van het jaarlijkse zomertoernooi. Iedereen kon nog één keer zijn beste beentje voorzetten op 6 van de 9 tafels van het toernooi. Na afloop werd door de club een drankje aangeboden om de kelen te smeren nog voor de prijsuitreiking. Uiteindelijk sprak de voorzitster de gevleugelde woorden: "En het best spelende paar is ...": Frida Nuyts en Eliane Postelmans. Proficiat! Een verdienstelijke tweede en derde plaats waren voor Jos Nelissen, Fons en Pierre Cauwbergh, en Guido Slechten. De hoofdprijzen werden uitgereikt. Maar niet getreurd: de voorzitster zorgde voor ieder dan toch nog een troostprijsje. Iedereen naar binnen, niet alleen voor de regen, maar voor de overheerlijke BBQ, waar we ons mochten aan vergrijpen! Foto's en uitslag elders terug te vinden!

bridge Bilzen: eerste plaats voor Eliane en Frida