Opfrissingscursus

Sinds enkele weken wordt een opfrissingscursus gegeven voor de leden van onze bridgeclub, op vraag van de leden zelf. Jos D. startte op donderdagvoormiddag 24 november met de eerste sessie in de Pabilo. Op dit ogenblik werden al enkele herhalingen gegeven en de opkomst, was buiten verwachting goed. Zo kwamen volgende items al aan de beurt: de reverse bieding (24/11 & 1/12) en de vierde-kleurconventie (8/12). Opfrissingsbeurten zijn er nog op ...

22 december 2016,
19 & 26 januari 1017 !

Kijk uit naar je mailbox, zo weet je waarover de volgende opfrissing zal gaan.

Voor de beginners is de cursus ondertussen ook afgelopen. Tot eind juni zullen ze bridge spelen op maandagavond. Tot nogtoe wordt er gespeeld met gestoken kaarten, maar na nieuwjaar worden de kaarten zelf gedeeld.  Om gewoon te geraken aan het puntensysteem, maken ze gebruik van de scorebriefjes. In ieder geval zul je de nieuwelingen mogen begroeten bij de nieuwjaarsreceptie, en af en toe bij het clubtoernooi op vrijdagavond. Welkom aan de nieuwe leden: we wensen hen "aangename" en "vruchtbare" clubtoernooien toe.