prijsuitreiking & bbq

28 AUGUSTUS 2017
Het is een jaarlijkse traditie binnen onze bridgeclub dat de zomer wordt afgesloten met een feestmaal voor alle leden. Bijgevolg eindigt ook het zomertoernooi en is het tijd om de laureaten kenbaar te maken.
Op de vrijdag voorafgaand vond het individueel toernooi plaats. Hier werd het een nek-aan-nekrace tussen Brigitte Frost en Aphrodite Papazissis. Aphrodite ging met de prijs aan de haal: een flesje cava, wat anders.
Ook het parenkampioenschap van Bilzen werd door twee zeer op mekaar ingespeelde dames beheerst. In de bridge kan je niet spreken van het zwakke geslacht. In de twee maanden werd zes maal gespeeld. De einduitslag werd berekend door het gemiddelde te nemen van de beste vier wedstrijddagen. Frieda Nuyts en Eliane Postelmans - beiden uit Hasselt - staken ver uit boven de concurrentie en zijn daarom ook de verdiende kampioenen. Egide Noé en Fons Peeters eindigden op een verdienstelijke tweede plaats. Jef Vrancken voerde de tweede rankinglijst aan en kreeg hiermee een troostprijsje. Op de foto boven zie  je de kampioenen met de fiere voorzitster Maja Slegers samen met enkele nieuwelingen in onze denksport.
Ook de leden lieten zich niet onbetuigd. Maja kreeg prompt een fleurig boeket bloemen toegestopt! Voor al het goede werk van het bestuur in het afgelopen werkjaar, waarvoor dank. Bilzen is een florerende bridgeclub in Vlaanderen met om en bij de 50 leden.
En de BBQ? Die smaakte nog beter dan vorig jaar!

Fotoreportage