We schrijven 2014. De bridgeclub Bilzen bestaat net 40 jaar ...

Sinds enkele jaren is er een nieuw clubbestuur onder het voorzitterschap van Maria Slegers-Hermans. Het doel van de club is het bridgen aan te bieden aan geïnteresseerden, en dat zowel op recreatief, als op competitief vlak. In het clubbestuur zetelen verder Jos Truyers als secretaris, Jos Delille als penningmeester en Rudi Slechten als ict'er. Op het einde van elk werkjaar houdt het clubbestuur een algemene vergadering.

Het aantal leden is de voorbije jaren langzaamaan gestegen: de club telt tegenwoordig iets meer dan 30 leden. In het begin van een werkjaar wordt een nieuwe lessenreeks opgestart om te leren bridgen. De cursus wordt gratis aangeboden en loopt over een twaalftal lesavonden.

Er wordt tweemaal per week gebridged. Op maandagnamiddag voor de competitief ingestelde leden. Vrijdagavond wordt gebruikt om te oefenen, zodat de beginnende bridger er na een jaar het bridgespel onder de knie heeft.

De link naar het krantenartikel in Het Belang van Limburg
(6 februari 2014 - J.Truyers):

Het Belang van Limburg - Bridgeclub Bilzen bestaat 40 jaar

De familie Cauwbergh bij de viering van 40 jaar BridgeClub Bilzen